Jumbo Mobiel Prepaid

Home » Nieuws » Providers » Jumbo Mobiel Prepaid

jumbo prepaid mobiel logoJumbo is een bekende supermarktketen die eigen producten op de markt brengt. Als je dit hoort denk je misschien eerder aan een pak boter van het Jumbo-huismerk maar sinds een tijdje biedt Jumbo een eigen telecomdienst aan. Je kunt een startpakket kopen in de supermarkt voor €9,95 , het zogenoemde startpakket.

Jumbo prepaid simkaart kopen

Je kunt de Jumbo prepaidkaart in de gelijknamige winkel kopen voor €9,95 (dit is inclusief €10,- beltegoed). Wanneer je je oude nummer wilt behouden kun je dit middels een aanvraagformulier aangeven, staat op de website. De handleiding vertelt je hoe je je prepaidkaart kun activeren. Er wordt bij het startpakket een handleiding geleverd maar de handleiding is ook hier te vinden.

Jumbo prepaid is NIET via internet te bestellen dus de simkaart moet daadwerkelijk in de winkelen worden opgeheeld en afgerekend.
In plaats van een online bestelling zijn ook wij dus naar een jumbo supermarkt geweest om onze prepaid simkaart aan te schaffen. Onderstaand hebben wij een afbeelding weergegeven van het totale prepaid pakket.

Jumbo mobiel prepaid pakket

In het jumbo prepaid pakket tref je het volgende aan:
– Jumbo Mobiel prepaid simkaart
– Aanvraagformulier nummerbehoud
– Handleiding
– Formulier met “Belangrijke simkaart gegevens”

Tarieven

Het is belangrijk om te weten wat het daadwerkelijk kost wanneer je gebruik maakt van een Jumbo-prepaidkaart Om een volledig beeld te schetsen heb ik de tarieven van Jubmo naast de tarieven van de Top 3 gezet.

Jumbo

 • Bellen: € 0.12
 • Sms: € 0.05
 • Starttarief: 1e minuut
 • Internet: € 0.56 per MB
 • Vergelijk de tarieven met de Top 3

  ProviderBellenSMSPer MB Starttarief 
  Simyo€0,10€0,10€0,031e minuutBestel nu!
  KPN
  €0,30€0,16€0,021e minuutBestel nu!
  Telfort 15€0,15€0,15€0,021e minuutBestel nu!
  De voordelen van de Jumbo Mobiel prepaidkaart zijn: niet teveel betalen en makkelijk te gebruiken. Je betaalt namelijk niet voor de sim-kaart, maar voor je beltegoed. Er zijn geen verzendkosten aan verbonden. Jumbo maakt gebruik van het netwerk van KPN wat er voor zorgt dat je overal goed bereik hebt. Het behouden van je (oude) nummer is een groot voordeel. Een ander pluspunt is dat wanneer je met je Jumbo-prepaidkaart naar een andere Jumbo-prepaidkaart belt je 58% korting krijgt op het beltarief (€0.05 per minuut) en als je smst 60% korting (€0.02 per sms). En mocht je beltegoed toch op zijn dan heeft Jumbo Mobiel een noodbundel. Stel je voor je hebt ben ergens in ’the middle of nowhere’ en je hebt een taxi nodig.. Dan werkt het als volgt: je belt *110# en vervolgens krijg je 2 sms’jes of 2 belminuten gratis. Let wel op: deze noodbundel kun je maar één keer per maand gebruiken.

  Jumbo Beltegoed Opwaarderen

  De sim-kaart en beltegoed zijn in de winkel te koop. Je kunt je beltegoed ook opwaarderen via de website. De geldigheid van je beltegoed is onbeperkt. Hiervoor moet je wel minimaal één keer per jaar opwaarderen. Dit is minimaal €10,-. Doe je dit niet, kan je een maand geen gebruik maken van je tegoed. Verder word je op de hoogte gehouden middels een sms’je als je beltegoed bijna verloopt.

  Prepaid internet met Jumbo

  Je kunt internetten via prepaid voor 0,56 cent per MB of je kunt een bundel aanvragen per dag of per maand. De downloadsnelheid is 758kb/sec. Klik hier voor een overzicht van andere providers. De kosten van prepaid internet bij Jumbo zijn als volgt:

  – €2,50 voor een Dagbundel met 100 MB
  – €10,- voor een Maandbundel met 400 MB

  Bellen en sms’en naar het buitenland

  Wanneer je met de Jumbo naar het buitenland belt, gelden er verschillende tarieven. De tarieven zijn opgedeeld in verschillende zones. De landen die bij de zones horen, staat op de website.

  Zone Bellen naar vast nummer Bellen naar mobiel
  Zone 1 € 0.10 € 0.10
  Zone 2 € 0.20 € 0.10
  Zone 3 € 0.35 € 0.10
  Zone 4 € 0.20 € 0.20
  Zone 5 € 2.45 € 2.45

  Voordelen en Nadelen

  Voordelen
  – Korting voor onderlinge gebruikers
  – Noodbundel mogelijkheid
  – Goed netwerk van KPN

  Nadelen
  – Download snelheid ligt gemiddeld lager dan bij andere (bekende) providers)
  – Opwaarderen kan niet via SMS
  – Minimaal één keer per jaar opwaarderen anders is je kaart niet meer geldig
  – Geen inzicht in gebelde nummers
  – Nummerbehoud kent soms problemen

  Conclusie

  De gebruikerservaringen zijn redelijk positief over Jumbo. Er gaan wel eens wat dingen mis, bij bijvoorbeeld het aanvragen van nummerbehoud. Bij de meesten zijn de problemen snel opgelost. De mening over de klantenservice verschilt. Bij sommige gebruikers is het probleem snel opgelost bij andere is dit niet het geval. Op de website staat alles duidelijk uitgelegd en ze komen professioneel over.

  WAT IS JOUW ERVARING MET JUMBO MOBIEL PREPAID?
  Laat het ons weten via een berichtje hieronder!

  57 Reacties
  1. stefan monte mei 1, 2014om 1:23 pm

   ik wil weten waar ik met mijn nummer mijn mail lezen
   het nummer is 0683615604

   • admin mei 6, 2014om 7:54 am

    Beste Stefan,

    Wij begrijpen niet precies wat je bedoeld met “mail lezen met mijn nummer”.
    E-mail gaat via internet dus je zult op jouw telefoon jouw e-mail moeten instellen. Vervolgens kun je via internet verbinding (prepaid internet of WiFi verbinding) e-mails ontvangen en vesturen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  2. de Lassacquere november 25, 2014om 8:13 pm

   ik heb een jumbo prepaidkaart,wanneer ik een whatsapp verzend word er 5 eurocent afgeboekt whats app is toch kosten vrij???

   • admin november 25, 2014om 11:28 pm

    Beste Lassacquere,

    WhatsApp is een gratis App ofwel een gratis applicatie, maar het kost data om berichten te versturen. Bij jumbo betaal je zonder internet bundel 0,25 cent per MB. Dat is erg duur!
    Je kunt dus beter een prepaid internet bundel aanschaffen voor ongeveer 10,- per maand. Mocht je prepaid internet tarieven en snelheden willen vergelijken ga dan naar onze prepaid internet pagina.

    Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geholpen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  3. de Lassacquere november 26, 2014om 11:07 am

   wanneer ik een WhatApp versteur gebruik ik mijn ziggo internet aansluiting.
   Met vriendelijke groet,
   Maria

   • admin november 26, 2014om 11:23 am

    Beste Maria,

    Als je gebruikt maakt van de Wifi zou er geen kosten moeten worden afgeschreven van jouw beltegoed. Er gaat dus iets niet goed. Het zou kunnen zijn dat de verbinding van het WiFi netwerk niet stabiel is. Sommige telefoons schakelen vervolgens automatisch terug naar “mobiele internet”. Probeer eens jouw mobiele internet volledig uit te schakelen en vervolgens via de WiFi WhatsApp berichtjes te versturen. Lukt dat wel?
    Ik hoor het graag!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  4. de Lassacquere november 26, 2014om 1:20 pm

   Ja het is mij gelukt hartelijk bedankt. ik heb geen internetbundel van Jumbo mobiel, maar toch mijn WhattApp moeten betalen. ik stap nu over naar een andere aanbieder.

   • admin november 26, 2014om 1:32 pm

    Graag gedaan en heel veel succes! Als je gaat overstappen en goedkoop mobiel internet wilt is Simyo en Telort interessant om te bekijken. Bij Tele2 moet je goed oppassen dat je de juiste bundels activeert. Sommige mensen vergeten dit nog wel eens waardoor je wel opeens duurder betaald.

  5. frans keser april 23, 2015om 11:09 am

   hallo ik heb net een jumbo prepaid gekocht maar de telefoon vraagt om een pincode en die staat niet op de kaart, wat nu?

   • Petra april 30, 2015om 1:19 pm

    Beste Frans,

    Wij hopen dat het inmiddels al is gelukt, maar we hebben het voor je uitgezocht en de standaard pincode van Jumbo mobiel is 0000. Verander deze pincode zo snel mogelijk in een persoonlijke pincode. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je toestel. Heb jij je pincode 3x verkeerd ingevuld dan wordt er gevraagd naar de PUK-code. Deze code vind je op de SIM-kaarthouder. Wij horen graag of het is opgelost en je de simkaart kunt gebruiken!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  6. M.Haarbrink. mei 11, 2015om 8:56 am

   Ik heb een prepaid startpakket a. 9.95 gekocht bij Jumbo.
   In het startpakket zat alleen een simkaart. Mijn vraag is
   hoe ik aan mijn 10.00 euro gratis beltegoed kom,
   en handleiding en aanvraag voor nummerbehoud.
   In gebruik name kreeg ik gelijk een sms bericht
   dat het beltegoed minder dan een 1 euro is.
   Graag Uw antwoord.
   met vriendelijke groet van M.Haarbrink.

   • Petra mei 11, 2015om 1:46 pm

    Beste Haarbrink,

    Wij hebben de handleiding toegevoegd aan het bericht Jumbo Mobiel Prepaid.
    Hier is nogmaals de link: Handleiding Jumbo Mobiel Prepaid

    Het formulier voor nummerbehoud is te downloaden op de website van Jumbo Mobiel.

    Hopelijk kunt u de simkaart nu gebruiken.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  7. Patrick mei 20, 2015om 4:27 pm

   Nadat mijn simkaart was verlopen heb ik een nieuwe gekocht. Nadat ik hem geplaatst heb geeft mijn telefoon constant simkaart afwezig aan. Waar kan dit aan liggen?

   • Petra mei 27, 2015om 9:12 am

    Beste Patrick,

    Dit kan aan je toestel of je simkaart liggen, je kunt dit checken door je simkaart in een ander toestel te proberen. Mocht het wel aan je simkaart liggen dan zou je contact op moeten nemen met Jumbo mobiel. Bij defect van je Jumbo Mobiel SIM-kaart kun je een nieuwe prepaid SIM-kaart aanvragen. Deze vervang-service is helemaal gratis. Nadat Jumbo mobiel je aanvraag heeft ontvangen, krijg je binnen vijf werkdagen een nieuwe SIM-kaart thuis gestuurd. Je kan hem online aanvragen of via de post. Kijk op de site van Jumbo mobiel onder veelgestelde vragen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  8. wendy juni 4, 2015om 8:46 am

   Ik heb een vraag; mijn vriend heeft Jumbo Mobiel maar hij heeft een nieuwe telefoon. Hebben jullie ook simkaart microSD?

   • Petra juni 10, 2015om 8:02 am

    Beste Wendy,

    Wij begrijpen dat je vriend een micro simkaart nodig heeft voor zijn nieuwe telefoon? Je kunt bij Jumbo Mobiel online of via de post een nieuwe simkaart aanvragen, dit is geheel kosteloos. Binnen vijf dagen na bestelling ontvang je de triple simkaart. Thuis kun je dan het juiste formaat bepalen. Op de website van Jumbo Mobiel staat de link om een nieuwe simkaart te bestellen. Succes!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  9. Rob juni 19, 2015om 5:15 pm

   Weten jullie of het bij Jumbo Mobiel ook mogelijk is om een SMS te ontvangen als je bent gebeld als de telefoon uitstaat of bij geen bereik. Ik weet dat je een SMS krijgt als de voicemail is ingesproken bij voornoemde gevallen, maar ik heb voicemail gedeactiveerd omdat het teveel kost om die uit te luisteren. Ik wil wel graag weten of er gebeld is bij telefoon uit of geen bereik. Googelen levert weinig info op, dus ik weet ook niet of dit überhaupt wel kan.

   • Petra juni 22, 2015om 9:57 am

    Beste Rob,

    Wij gaan ervan uit dat je wel een sms ontvangt waneer je bent gebeld, maar misschien is het een idee om het zelf eens uit te proberen? Laat iemand je bellen als je toestel uit staat, dan weet je het meteen! Je kunt ook gratis de klantenservice (1200) met je Jumbo prepaid bellen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  10. mark Liebregts juli 7, 2015om 2:42 pm

   Kan je met Jumbo mobiel ook in het buitenland internetten? Vroeger kon dit niet namelijk.

   • Petra juli 8, 2015om 9:48 am

    Beste Mark,

    Ja dit is mogelijk! Let er wel op dat dit erg duur is, door Jumbo mobiel wordt er daarom geadviseerd om mobiel internet in het buitenland te minimaliseren.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  11. René der Kinderen juli 23, 2015om 3:39 pm

   Mijn zoon zijn telefoon is in portugal gestolen inzijn telefoon zat een preipay kaartje van Jumbo telefonie. Moet dit nr geblokeert worden of gemeld ?
   Groeten René

   • Petra juli 24, 2015om 8:14 am

    Beste René,

    Wat vervelend! Op de website van Jumbo mobiel staat het volgende:

    “Mijn telefoon is gestolen of verloren. Wat nu?
    Bij verlies of diefstal van je Jumbo Mobiel SIM-kaart kun je een nieuwe prepaid SIM-kaart aanvragen. De kosten bedragen 9 euro. Je vraagt hem aan door een brief te sturen naar de consumentenservice van Jumbo Mobiel. De nieuwe SIM-kaart wordt dan gekoppeld aan je telefoonnummer + (resterende) beltegoed.

    Consumentenservice Jumbo Mobiel
    Postbus 13600
    9700 EH Groningen

    Vermeld in je brief:

    Naam en adresgegevens
    Mobiele telefoonnummer
    SIM-kaartnummer of PUK-code
    Eventueel een opwaardeercode (als het beltegoed lager dan 9 euro is)
    Handtekening”

    Bij veel providers kun je de simkaart blokkeren, maar omdat dit een supermarkt provider is werkt het helaas anders.

    Hopelijk stond er niet veel beltegoed op de simkaart, of konden zij de simkaart helemaal niet gebruiken vanwege de pincode. Succes!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  12. Hazerswoude juli 30, 2015om 10:35 am

   Gebruik nu al een paar jaar jumbo prepaid, ben dik tevreden.

  13. Maureen oktober 9, 2015om 7:04 pm

   Hallo,
   Onze dochter heeft een prepaid sim kaart van Jumbo tot vandaag deed die het goed. Nu geeft haar mobiel aan dat er geen verbinding met een netwerk kan worden gemaakt, waardoor ze niet meer kan bellen of gebeld worden ?! Wel ontvangt zij, met WiFi, whatsapp berichten. Wat kan dit zijn en hoe lossen we dit op? Alvast dank

   • Petra oktober 14, 2015om 10:10 am

    Beste Maureen,

    Doet de prepaid simkaart het inmiddels weer? Het kan ook zijn dat ze geen bereik had omdat er een storing was. Wordt de simkaart wel regelmatig gebruikt? Want de simkaart verloopt na een jaar als er binnen dit jaar niet 1x is opgewaardeerd. Bij “Geen bereik” kun je bij instellingen, netwerkinstellingen schakelen tussen verschillende netwerken waardoor je kan zien of de simkaart het dan wel doet. Deze optie is wel afhankelijk van de telefoon die je gebruikt.

    Wij horen graag of je dochter inmiddels weer bereik heeft!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  14. Jeroen oktober 20, 2015om 11:13 am

   Kan je ook alle data verbindingen uitzetten behalve voor Whatsapp? Als ik het goed lees is het versturen van een app net zo duur als een SMS

   • Petra oktober 21, 2015om 5:37 pm

    Beste Jeroen,

    Je hoeft niet de hele dataverbinding uit te zetten. Het is namelijk ook mogelijk om per app in te stellen of die gebruik mag maken van het mobiele netwerk of niet. Hoe je dit doet hangt af van de telefoon die je gebruikt.
    We horen graag of het gelukt is!

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  15. Martine november 13, 2015om 7:02 am

   Beste,

   Ik heb gisteren een prepaid Jumbo kaart gekocht maar het lukt me niet deze te activeren. Ik bel naar 1244 en daar krijg ik de melding dat ik geen gebruik kan maken van deze dienst. Ik woon wel in België en heb deze kaart aangekocht omdat ik volgende maand naar Nederland verhuis.

   Mvg
   Martine

   • Petra november 13, 2015om 1:41 pm

    Beste Martine,

    Wij kunnen het antwoord op je vraag ook niet vinden. We hebben de vraag gesteld aan Jumbo maar de reactie kan wel even duren… Wij hebben wel een paar nummers voor je opgezocht die je verder kunnen helpen.
    Consumentenservice: +31 61200 1200
    Voicemail: +316 1200 1233
    Prepaidtegoed opwaarderen: 1244 of *100*1244#
    Prepaidtegoed opvragen: *101# (druk op beltoets)
    Noodbundel activeren: *110# (druk op beltoets)

    Hopelijk kom je nu verder. Als we nog een reactie van Jumbo mobiel krijgen dan plaatsen wij deze z.s.m. onder dit bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  16. Tonny Lammerts van Bueren februari 17, 2016om 6:55 pm

   beste,ik probeer naar een 0900 nr te bellen waarom gaat dit niet? Hopelijk dat er ergens een mannier is om dit wél te kunnen(met een nieuwe Jumbo prepaid kaart

   • admin februari 24, 2016om 3:09 pm

    Beste Tonny,

    Veel “kleine providers” hebben de mogelijkheid tot het bellen van 0900 nummers uitgeschakeld. Dit is dus niet mogelijk. Je kunt wel deze dienst gebruiken, klik hier: 0900prepaid. Via deze dienst kun je 0900 nummers omzeilen.

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Denk het wel 🙂

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  17. ben maart 6, 2016om 2:56 pm

   tot vandaag probleem loos ,vanmiddag gebeld door een nr uit albanie niet te traceren,ging een keer over 9€ afgeschreven,grr

  18. Leon maart 22, 2016om 7:44 pm

   Vorige week een Jumbo Mobiel prepaid kaart gehaald voor in de telefoon van mijn dochter. ze is morgen jarig. simkaart in haar Samsung S4 gedaan, maar het toestel geeft aan dat er geen simkaart aanwezig is?! nog een paar keer gecontroleerd, maar niks vreemds kunnen vinden.
   dus ik m’n eigen simkaart maar even geprobeerd, waar de S4 het wel gewoon mee doet.
   dan de jumbokaart in mijn S5. Ja, dat werkt wel.
   dan de jumbokaart van mijn oudste dochter die al jaren een iphone heeft, die werkt ook niet in de S4. het toestel geeft aan dat er geen simkaart aanwezig is.
   werken de jumbokaarten niet met een SamSung S4?
   zijn er meer mensen die dit probleem gehad hebben?

   Gr. Leon

   • admin maart 28, 2016om 3:32 pm

    Beste Leon,

    Bedankt vooor je bericht . Wij hebben wel eens verhalen gehoord over simkaarten die het niet doen maar specifiek in 1 model nog niet. Wellicht kun je beter een Vodafone of een Simyo simkaart kopen. Deze doen het altijd en zijn erg voordelig. Zie de homepage voor de tarieven van de meest populaire simkaarten.

    Met vriendelijke groet, Team PrepaidSimkaart.net

  19. Ralle april 20, 2016om 2:29 pm

   Ik heb bijna et zelfde probleem as Martine. Ik heb en Jumbo mobiel card gekocht en kan in nederlande gewoon bellen. Nu ben ik in duitsland en kreeg geen verbinding om imand in nederland te bellen. Een antwoordapparaat zegt mij dat ik 1244 moet bellen. Kunnen jullie mij veder helpen?

   • admin mei 6, 2016om 2:16 pm

    Beste Ralle,

    Voor dit probleem kun je het beste de klantenservice van Jumbo bellen of mailen.
    Wij kunnen niets zien in de systemen van providers.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  20. Esther Reurink april 30, 2016om 1:56 pm

   Ik kreeg bij de jumbo een opwaardeerbon mee van jumbomobiel. Ik heb vodafone als provider. Volgens de cassiere was dit goed. Thuisgekomen lukt het niet. Maar junmbomobiel kan toch ook niet voor vodafone of heb ik dat verkeerd.

   • admin mei 6, 2016om 3:49 pm

    Beste Esther,

    Nee dat kan inderdaad niet!
    Iedere provider heeft zijn eigen opwaardeer kaarten. Erg gek dat het winkelpersoneel dit heeft gezegd.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  21. Mariska juli 20, 2016om 6:16 pm

   Hallo, ik heb jumbo prepaid en mijn dochter ook. Kan ik haar dan ook gratis bellen als ze in Griekenland zit?

   Mvg,Mariska

   • Petra juli 21, 2016om 10:36 pm

    Beste Mariska,

    Helaas werkt dit niet in het buitenland, de tarieven voor bellen in / naar het buitenland zijn altijd hoger.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  22. salvatore augustus 4, 2016om 12:33 pm

   mijn zoon heeft pukcode invoeren hoe moet ik dit doen heb de pukcode wel

   • Petra augustus 10, 2016om 11:57 am

    Beste,

    Je telefoon geeft zelf aan wanneer je de pukcode dient in te voeren. Meestal moet dit alleen wanneer je de pincode een aantal keer onjuist hebt ingevoerd.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  23. Johnny P augustus 12, 2016om 8:23 pm

   Beste Admin,

   Ik was vorige week in Duitsland en kon toen niet bellen terwijl ik gewoon 9.90 beltegoed had. Ik baalde wel want ik moest iemand bellen omdat ik vertraagd was.Hoe dit zo?
   Ik ben verder heel tevreden over Jumbomobiel. Goede tarieven en echt gratis bellen naar andere Jumbonummers zonder starttarief

   • Petra augustus 24, 2016om 1:39 pm

    Beste Johnny,

    Wij hebben geen idee wat dit kan zijn want Jumbo mobiel zou het ook in het buitenland moeten doen. Je kunt het beste even contact opnemen met de klantenservice van Jumbo mobiel.

    Succes! Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  24. Tim.v.zundert september 4, 2016om 6:59 pm

   ik heb jumbomobiel gekocht allen ik krijg geen beltegoed en ik heb alles goed in gevuld

   • Petra september 8, 2016om 11:24 pm

    Beste Tim,

    Wij hebben geen idee wat dit kan zijn. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door 1200 met je simkaart te bellen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  25. khayati oktober 12, 2016om 7:45 pm

   wat kost bellen naar tunisia

   • Petra oktober 20, 2016om 10:47 am

    Beste Khayati,

    Dit is terug te vinden op de website van de provider. Bekijk ook eens deze pagina: Goedkoop bellen naar het buitenland.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  26. Margriet november 20, 2016om 7:54 am

   Geachte,

   anoniem bellen moet met *31* voor mobiel nummer, alleen bij jumbo prepaid krijg je dan demelding; deze dienst niet beschikbaar. hoe kan ik deze dienst wel activeren?

   mvg, Margriet.

   • Petra november 24, 2016om 10:34 am

    Beste Margriet,

    Dan is dit met een Jumbo simkaart helaas niet mogelijk. Wellicht kan het op een andere manier, maar dit zou je na moeten vragen bij de provider zelf.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  27. Martijn Verhoeven december 12, 2016om 6:48 pm

   Op 3 December een Jumbo mobiel kaart in een telefoon en tot nu op 12 december lukt het niet deze te activeren. Geen nummer portering of iets dergelijks. We kunnen wel bellen maar niet gebeld worden. Volgens de klantenservice moeten we 1244 bellen en zou er een activatie bericht naar de telefoon worden verzonden. Helaas werkt dit niet en moeten we dit komende dagen/weken maar blijven proberen. Het zal vast wel een keer goed komen volgens de klantenservice van Jumbo mobiel. Het beltegoed is al bijna opgebeld aan de klantenservice, Jumbo bedankt.

  28. Joyce juli 24, 2017om 4:03 pm

   wat voor simkaart zit er bij het startpakket? dochter heeft nl een microsim nodig? zit deze er in of moet dat nog apart aangevraagd worden?

   • Merel juli 24, 2017om 10:49 pm

    Beste Joyce,

    Grote kans dat het hier gaat om een 3-in-1 simkaart. Dit is een simkaart waar je iedere gewenste simkaart kunt uitdrukken, dus ook de microsim.

    Wij bieden de Jumbo Mobiel simkaart niet meer aan, dus kunnen dit niet met zekerheid zeggen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  29. Manon januari 28, 2018om 9:50 pm

   Ik ben in het buitenland en wil mijn prepaid Jumbo opwaarderen met een in Nederland gekochte opwaardeercode.
   In de Jumbo handleiding staat dat ik vanuit het buitenland naar *101*1244# kan bellen om op te waarderen. (ik heb dit een paar jaar geleden gedaan en toen werkte het) Nu lukt het echter niet en ik moet voor 2 februari opwaarderen vanwege de geldigheid. En ik ben voor die datum nog niet terug in Nederland.
   Waar ligt het aan en wat kan ik doen?

   • Merel januari 29, 2018om 2:26 pm

    Beste Manon,

    Wij zijn geen provider dus weten niet exact hoe dit werkt.
    We kunnen het voor je navragen bij Jumbo Mobiel, maar aangezien de tijd dringt gaat het sneller als je zelf even contact opneemt met de klantenservice van Jumbo Mobiel. Zij kunnen je vast verder helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Team PrepaidSimkaart.net

  30. Eelke van Lies augustus 7, 2018om 7:37 pm

   Graag zal ik over willen naar een andere provider icm abonnement aangezien ik nu meer bel en veel meer mobiele data gebruik.
   Hoe gaat dat met nummerbehoud overnemen en hoelang duurt dat.
   Groetjes

   • Cindy augustus 13, 2018om 4:12 pm

    Beste Eelke,

    Kort gezegd: Bestel een sim only abonnement en geef aan het einde van het bestelproces aan dat je “nummerbehoud” wilt aanvragen. De provider waar je jouw nieuwe abonnement aansluit doet vervolgens de rest. Wel heb je ongeveer 1 tot 2 weken een ander nummer. Daarna gaat het nummer over. Zie hier een overzicht van de beste sim only abonnementen: sim only vergelijken

  Laat een bericht achter

  *